perjantai 6. toukokuuta 2011

Do it like a brother, do it like a dude!

Ihan pakko jakaa tämä hauska sutkautus jonka Facebookkiinkin laitoin.. :'DD

Käytiin Lacun kanssa jokin aika sitte ulkona ja Lacu kävi verisen taistelun. Se puolusti hurjana reviiriään maailman kauhistuttavinta petoa vastaan. Otus oli..

..koppakuoriainen!! Ja kun koppis tajus että se häviää tän sodan, se sihahti nöyryytettynä, ruikkas Lacun kuonolle jotain ja kutsu kaverin apuun. Sit ku Lacu kerran nosti tassuaan ja sen veitsenterävät kynnet kimalteli kuun kelmeässä valossa, koppikset otti jalat alle.

Alan vahvasti olla sitä mieltä että Lacussa asuu Chuck Norrisin henki..

ps. tajusin tossa äsken että mulla on about 3vk aikaa hoitaa kolme nollaa pois todistuksesta.. Bryanin Productivity and Pricing-tehtävät pitäis tehä, ihan niinku lakiopin tehtävät ja sit pitäis käydä kahdessa museossa ym ja kirjottaa yks A4 niistä, sekä tehä essee siitä tästä tai tuosta. Missä vaiheessa mä tommosia ehin?! Tämäki vklp menee Thaimaakuvia katellessa, olutta ja korjaussarjaa nauttiessa.

Ei toki tuu kiire..

2 kommenttia:

  1. Mistä tuollaisia daameja oikeen tulee??;))
    Olutta,korjaussarjaa ja Thaimaakuvia...no huh,huh!!Itse Thaimaalle sydämeni menettäneenä tiedän,että vastaavanlaisen tunteen kokenut vastakkaista sukupuolta edustava nainen on ansainnut paikkansa sydämessäni;)Ja mä voin tehä noi tehtävät sulle....
    Tuossa Aasian maanosassa on jotain taianomaista....se ilmasto,ihmiset,RUOKA,rannat...yleinen ilmapiiri...voi vide....nyt täytyy jopa mennä niin pitkälle,että siellä ei voi ketään ihmistä vituttaa,ei edes mua;)))

    VastaaPoista
  2. Herranen aika, tässähän ihan punastuu! :D tämmösiä daameja on vain yksi - minä. ;)

    Thaimaassa oli tosiaan aivan järjettömän ihanaa ja todellakin haluan sinne uudestaan. Monta monta monta kertaa! Matkaseuralaisia, anyone? ;)

    Nyt ku sain nuo kuvat niiltä muiltakin nii voisin vaikka lätkiä ne tännekki..

    VastaaPoista